VENDA DE MAQUINÀRIA INDUSTRIAL
Oferim un ampli catàleg de venta de maquinària per a bugaderies d’autoservei, així com per a bugaderies industrials cubrint les seves necessitats amb uns preus molt competitius i amb un servei tècnic ràpid i eficient.
Més informació
LLOGUER DE RENTADORES I ASSECADORES
No necessites fer cap inversió en Maquinària d’Autoservei. No t’has de preocupar de reparacions, recaudacions , manteniment, ni de reposició de màquines. Ens encarreguem de​ tot!
Més informació
SISTEMA DE FRANQUÍCIES A REMULL
Disposem de tot l’equip necessari per poder muntar la bugaderia que més et convingui.
Informa't aquí
Previous slide
Next slide

Nou Servei

BUGADERIA A DOMICILI

JIVE 2016 som una Empresa de Bugaderia Industrial dedicada a la venda i lloguer de maquinària industrial amb servei de franquícies

Sectors

Els principals sectors on realitzem les tasques són empreses o negocis que tenen la necessitat que les seves rentades quedin impecables per tal de millorar la seva higiene.

Càmpings, Truck Centers, Albergs, Hotels, Allotjaments rurals, Clubs Esportius, Residències, Guarderies, Clíniques així com Restaurants, Ports Esportius i Bugaderies d’Autoservei.

Maquinària

Disposem de qualsevol tipus de maquinària relacionada amb el sector de la Bugaderia d’Autoservei o OPL (Open Publication License).

També distribuïm equips complementaris com: bombes de dosificació per a detergents, calandres, dispensadors de monedes, suavitzants, detergents, fitxers.

Gràcies al nostre Servei Postvenda garantim que els productes i solucions JIVE 2016 funcionin d’una manera fiable i eficaç.

Manteniment

Oferim la millor relació qualitat-preu en contractes de manteniment, adaptats a les necessitats de cada client.

Gestionem i supervisem les instal·lacions amb un equip de professionals, on es desplacen allà on es trobi l’averia.

Disposem de vehicles propis. Eviti futures reparacions amb inspeccions periòdiques de la seva instal·lació.

Compromís

El nostre compromís constant , és i ha estat sempre, proporcionar el màxim nivell de qualitat, un servei eficient i sempre de qualitat.

Els 365 dies de l’any al servei dels nostres clients. En un màxim de 24/48 hores resolem el problema.

En cas de necessitar-ho, disposem de màquines de substitució.

La nostra història

Empresa de Bugaderia Industrial

Des de 1982, la empresa de bugaderia industrial JIVE 2016 s’ha format per tècnics que treballen amb equips de bugaderia. Gràcies al nostre coneixement adquirit podem brindar els nostres serveis en el subministrament i la instal·lació de màquines per a pràcticament tots els tipus de bugaderia coneguts.

Els nostres equips estan disponibles en totes les grandàries i capacitats, i comptem amb servei complementaris d’assecadores. En l’actualitat, com a proveïdors d’equips de bugaderia professional i peces de recanvi, podem equipar tant les instal·lacions de BUGADERIES PROFESSIONALS més complexes, així com BUGADERIES SELF-SERVICE.

Per a aquest entorn hem creat la franquícia de Bugaderies d’Autoservei A Remull. L’objectiu d’aquesta nova línia de negoci pretén el creixement professional i personal d’un sector que es troba en ple creixement.
A JIVE 2016 garantim un compromís propi amb cadascun dels nostres clients, amb serveis postvenda, formació, suport telefònic i solucions a mesura.

Des del nostre inici es comprometem amb el medi ambient reduint la quantitat de productes químics i promovent l’estalvi energètic.

Mica en mica comencem a créixer amb molt d’esforç i dedicació i adaptant-nos a les noves èpoques i exigències.

Més tard portem el nostre producte a àrees de servei per a transportistes, clubs esportius, allotjaments rurals, ports esportius, entre d’altres.

Actualment disposem de 2 bugaderies d’autoservei amb una imatge pròpia, A REMULL, a les poblacions de Llinars del Vallès i Santa Maria de Palautordera i més de 350 màquines pròpies en règim d’autoservei a Càmpings, Àrees per a Autocaravanes, Ports Nàutics i Allotjaments Rurals.

Des de aquest any 2019, una gran companyia com ALLIANCE LAUNDRY SISTEMS amb marques tan conegudes com IPSOSPEED QUEENUNIMACHUEBSCH o PRIMUS ha confiat en nosaltres com a Servei Tècnic Oficial a la Província de Girona.

Contacta amb nosaltres!

Hola! 😀 En què et podem ajudar avui?