Rentadores i assecadores comercials per a càmpings

Venda de Rentadores i assecadores per a càmpings

En Jive 2016 hem estat subministrant rentadores i assecadores industrials al sector de Càmpings durant molts anys. Entenem completament la importància que un equip de bugaderia industrial té en els llocs de càmpings i caravanes.

La indústria de campaments i caravanes exigeix el màxim nivell de neteja i eficiència, i en Jive 2016 estem dedicats a proporcionar només el millor equip de bugaderia a tots els nostres clients.

Tots els nostres equips comercials de bugaderia compleixen amb tots els estàndards d’atenció nacional actualitzats i aprovats així com els programes de pautes de salut i seguretat són estàndard en totes les nostres rentadores comercials.

Rentadores i assecadores comercials per a càmpings

Venem equips de bugaderia comercials nous i totalment recondicionats, màquines de monedes o màquines d’arrencada de fitxes amb caixes d’efectiu d’alta seguretat.

Si ets propietària/o d’un Càmping requereixes el millor servei, especialment en la temporada alta. L’equip de bugaderia de Jive 2016 comprèn el requisit de tots els parcs de vacances i la màquina de bugaderia adequada és vital, ja que moltes sales de bugaderia no tenen personal, per la qual cosa l’equip ha de ser robust i segur.

Vols rebre més informació sobre la venda de Rentadores i Assecadores per a Càmpings?

Completa el següent formulari i en breu contactarem amb tu

Hola! 😀 En què et podem ajudar avui?